Celluliter, Bristningar och Lös Hud

Galvanic body spa
Det finns definitivt en professionell galvanisk behandling för kroppen som du kan genomföra i lugn och ro där hemma när det passar dig.

Detta är verkligen framtidens kroppsvård. Denna apparat är ergonomiskt utvecklad för lätt hantering och inriktar sig på ursprunget till åldrandet, minskar de synbara celluliterna och ger en fastare, lenare hud. Den har även självreglerande strömstyrka, upplyst display och ljudindikationer vilket gör den lätt att använda för hemmabruk.

Den har en patentsökt galvanisk pulsering som optimerar åldersbekämpning på armar, mage, skinkor och lår. Den ställer automatiskt in den pulserande styrkan efter huden på kroppen och hjälper till att stimulera, rengöra och fräscha upp huden.

Vi kvinnor har ju en tendens att utveckla s.k. ”änglavingar” som jag föredrar att kalla det istället för ”gäddhäng”. Hur som helst kan denna lilla maskin hjälpa till med att strama åt dessa.

För optimal effekt används detta kropps spa tillsammans med en gelé (blå tub i bild ovan) som gör celluliter mindre synbara och rengör, fräschar upp huden och gör den fastare och lenare.

Nu är kanske en bra tid att börja jobba på beach-2015…………………………

Man kan med fördel också använda en speciell kroppslotion (vit tub i bild ovan) som är en fuktighets- och konturlotion och den har ingredienser som hämmar fettproduktionen, stimulerar nedbrytningen av fett och förhindrar celluliter samtidigt som huden blir mjuk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>