Jobba Hemifrån-Business – 5 kriterier att kika på innan start

Jobba Hemifrån

När jag valde att starta min
business inom nätverks-
marknadsföring, där jag har
möjlighet att jobba hemifrån,
med en finansiell partner
hade jag ingen aning om vad
jag skulle ha koll på.

Jag hade bara min magkänsla och den sa mig att detta var en fantastisk och mycket intressant möjlighet för mig att börja jobba med så jag startade direkt.

Termen jobba hemifrån betyder ju helt enkelt att du jobbar där du befinner dig för stunden.

Jag har lärt mig genom att göra, ”learn by doing”, sedan jag började och jag har aldrig blivit besviken hittills. Ju mer jag lär om detta företag och hur jag kan skapa en återkommande inkomst desto mer imponerad blir jag.

Detta är verkligen en resa i personlig utveckling och jag har strategiska partners som gör samma sak.

Idag hittade jag ett inlägg på min Facebook där Network Marketing Pro, Eric Worre, har skrivit om vilka grundläggande kriterier som du bör titta efter när du vill välja företag du vill samarbeta med för att börja med din jobba hemifrån-business.
Du kan kika på Eric Worres hemsida här.

Att läsa detta gjorde mig ännu mer säker på att jag har valt rätt företag att samarbeta med. Eric Worre vill inte rekommendera vilket företag vi ska välja men han skriver om fem bra grundläggande kriterier för att välja ett företag att starta din jobba-hemifrån business med. Jag kan sätta check framför alla kriterierna.

5 Bra grundläggande kriterier för bästa valet av Business
att Jobba Hemifrån med:

1. Företagets ägare
VD och/eller ägare är den viktigaste faktorn i alla affärer. Om den är skicklig, med ett bra tänk och ett gott hjärta så löser det nästan alla problem. En bra ledare kommer alltid att hitta ett sätt att skapa en bra möjlighet för dig. Om du har en dålig ledare, spelar det ingen roll hur bra produkten eller kompensationsplanen är, för då kommer ledaren att hitta ett sätt att förstöra den.

2. Produkten
Finns det ett behov av produkten? Kan företagets produkt möta behovet? Har den konkurrenskraftigt pris på marknaden? Finns det tillräckligt med marginal inom området och kan företaget utvecklas på lång sikt? Mest av allt, tycker du själv om den? Om du inte gör det, ska du inte jobba med den.

3. Den finansiella möjligheten
En kompensationsplan är säkerligen inte vida överlägsen en annan, även om alla gillar att säga att deras plan är bäst. Det finns dominerande företag med s.k. breakaway-planer, Uni-level planer, binära planer, och Matris planer. Alla verkar idag vara en hybrid av allt ovan. Se om andra personer i företaget njuter den framgång som du letar efter. Om de gör det, så är det OK.

4. Supportupplägget
Det är mindre viktigt för starka ledare som kan skapa sin egen kultur, system, utbildning, evenemang och verktyg, men för de mindre erfarna, är det mycket viktigt med ett bra stödsystem. Finns det bra verktyg som finns tillgängliga? Finns det evenemang du kan delta i? Finns det en bra kommunikationsplattform som kommer att hålla dig uppdaterad? Eric Worre tror inte att din upline är en faktor i din långsiktiga framgång. Du bör alltid se dig själv som en front-line till företaget, åtminstone i ditt sinne, och agera därefter.

5. Timing
Ja timing är viktigt, men det är inte den enda faktorn. Å ena sidan har du ett moget och stabilt företag. Å andra sidan har du ett nystartat företag med spänningen och är du har du Nystartad och spänningen i ett nytt bolag. Jag kan göra ett bra argument för båda.

Eric Worre påpekar att även om varje företag har svårigheter och olika utmaningar, så har han aldrig sett en bättre tid att engagera sig i en Jobba hemifrån-Business och göra det till ett yrke än just nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>