Rätt Timing!

Timing

”Timing Is Everything”

När man jobbar med att bygga affärsverksamheter där man talar med andra som också kan vara intresserade av att bygga business så talas det ofta om timing hit och dit. En person som får en affärsmöjlighet säger nej till den för de känner att de inte har tid, råd eller energi tillräckligt för att starta. Det är dålig timing för de att ta beslutet att börja jobba med något som kan leda till en förändring till det positiva.

Jag har arbetat som anställd fram till för knappt tre år sedan och har bara snuddat vid tanken på att bli entreprenör. Nu är jag egenföretagare och har så mycket att lära mig, men det är otroligt inspirerande att känna att jag utvecklas och lär mig nya saker för varje dag som går.

Det här med timing kan man se med lite olika sätt på. Att det inte är timing kan betyda att personen i fråga helt enkelt inte har sitt mindset på plats för att verkligen se möjligheten. Att inte rätt mindset är på plats kan bero på många saker. Huvudet kan t.ex. ha fullt upp med att klara av de tre arbeten du har för tillfället så du har redan svårt att få livspusslet att gå ihop. Men hur tar du dig ut ur den situationen om du inte har förmågan att se möjligheten som du kan använda som verktyg för att skapa en ny och bättre livssituation?

I veckan som gick fick jag ett mail om ett nytt inlägg på bloggen Balansekonomi.se som handlar om hur författaren Charlie Söderberg ser på timing idag. Klicka här för att läsa Charlie´s inlägg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>