Välkommen

Visitkort - Babs litet

Om det var min BLOGG du var ute efter så
klicka HÄR.

Vet du fortfarande inte ”vad du ska bli när du blir stor”?
Du har kanske ett välbetalt, bekvämt arbete men känner att du stannat i din personliga utveckling.
Känner Du att du vill göra mer skillnad? Kanske vill du komma ur ”ekorrhjulet”?

Mål och drömmar

Har du funderat på vad som egentligen hände med dina visioner och drömmar du hade som riktigt ung? Känner du att du har fastnat i ditt jobb och vill göra mer av livet? Det kanske är dags att sätta ner foten och skapa dig den framtid du vill ha.

Är du som jag?

Du är inte ensam. Runt 40-års åldern och till och med långt upp i 50-års åldern börjar många av oss att inse att tiden flugit iväg. Vi inser att vi inte ser ut som 25 längre och har svårt att ta till oss att vi inte kommer att leva för evigt. Hög tid att ta tag i saker man bara tänkt att man skulle vilja göra men aldrig fått tummarna loss att göra.

Dags för en förändring

Gör du något av det du är riktigt duktig på eller känner passion för?
Har du drömmar som du skulle vilja förverkliga?
Har du mål i livet du skulle vilja förverkliga?

Jag vill inspirera dig att ta tag i att göra förändringar i livet som kan vara berikande för dig. (Tveka inte att gå in på fliken ‘Plan B’ om du är minsta nyfiken på vad jag bl.a. jobbar med och som kanske kan vara något även för Dig.)

Det kan vara allt ifrån att förändra dåliga vanor, börja nya goda vanor, ta tag i att utbilda dig i något du brinner för till att ta ett så stort steg som att jobba för att bli oberoende ekonomiskt.

fotboll Zlatan

Då menar jag inte ekonomiskt oberoende utan bara oberoende av en inkomst från en partner som kanske kan ”sätta dig på pottan” om ni går skilda vägar. Om du, t.ex., lever med en person som är professionell inom sport och som tjänar bra med pengar och er relation plötsligt upphör och du inser att du inte kommer att ha en inkomst som gör att du kan fortsätta med din nuvarande livsstil.

Ted HV71

Om jag kan få en enda människa att ta ett beslutet att gå till det där gym-passet eller köpa den där nyttiga maten eller söka till den där utbildningen du funderat på så länge så blir ingen gladare än jag.

Jag har levt i tjugoåtta år med en internationell Ishockey Coach och har flyttat en hel del genom åren. I och med det så har jag lärt mig att vara flexibel och att anpassa mig till nya situationer och det betyder ju ofta att man får gå utanför sin komfort-zon.

Jag hade turen att ha förstående arbetsgivare när jag arbetade inom IT-branschen så att jag tilläts ta med mig mitt jobb så länge som jag kunde vara ansluten till Internet. Men långt ifrån många har sådan tur.

I anmälningsformuläret här uppe till höger kan du anmäla dig för att få min e-rapport ”Hur Uttrycker Sig Dina Gener?” som är helt gratis och som beskriver en otroligt spännande forskning i ämnet. Det handlar bl.a. om anti-aging och fettförbränning.

Du kommer dessutom få mina nyhetsbrev där jag meddelar när jag skrivit ett nytt blogginlägg samt goda tips och råd på hur vi använder våra produkter och vad det kan betyda för dig.


Välkommen till min blogg och min entreprenörsresa!

Ansvarsfriskrivning

Den här bloggen är för allmän information. Användandet av information på denna
blogg eller material som länkas från den här bloggen är på användarens egen risk. Innehållet i den här bloggen är inte avsett att vara en ersättning för professionell medicinsk rådgivning, diagnos eller behandling.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>